Mikrobiologická rovnováha
- tkáně
- Mikrobiologická rovnováha
- vnitřní orgány
Tinktura z grepu. Udržování mikrobiologické rovnováhy v tkáních a orgánech.
Zajímavosti o grepu
Grapefruit jako samostatný druh vznikl v 18. století jako kříženec Citrus grandis a Citrus maxima. Tento nízký trnitý strom se pěstuje v tropech a subtropech po celém světě. Plod grapefruitu je odedávna využíván jako ovoce, které obsahuje hodně různých vitamínů, hlavně C. Náhodou se přišlo na to, že nejvíce látek prospěšných pro člověka je obsaženo v semenech, která obsahují zejména flavonoidy (naringenin), kafrový olej, furokumariny (bergamotin) a další slučeniny s antimikrobiálním působením.
Extrakt ze semen grapefruitu je využíván jako tinktura na vnitřní užívání, nebo rozpuštěný v olivovém oleji na potírání pokožky. Jeho hlavní předností je schopnost udržovat mikrobiologickou rovnováhu v tkáních a orgánech.
Užívání tinktury
Po protřepání užívejte 15 kapek 2x za den.
Výroba tinktury
Tuto tinkturu z rostliny grepu vyrábíme v naší malé rodinné firmě Naděje Byliny v Brodku u Konice. Stejně jako ostatní bylinné a rostlinné produkty, které si můžete koupit pod naší značkou. Při výrobě klademe důraz na kvalitu a maximální využití blahodárných účinků rostlinných pupenů na lidský organismus. Všechny pupeny jsou z rostlin a stromů, které rostou na našich vlastních zahradách.